Skovtur for hvalpe

Den vigtige miljøtræning behøver ikke kun foregå i byen. Skoven byder på mange spændende muligheder for din hundehvalp. Lugtene, lydene, forskelligt underlag og samværet med dig og andre hvalpe, dækker din hvalp rigtig godt ind på oplevelseskontoen.

Verden kan være stor for den lille hvalp, men i selskab med andre hvalpe kan vi skabe gode erfaringer, som din hvalp kan bygge videre på resten af livet.

Hvalpe må ikke gå langt, derfor er turen rundt i skoven tilpasset til selv de helt små. Og med en lomme fuld af godbidder, bliver der god tid til at stoppe op og øve kontakt og ro eller andre små øvelser, heriblandt styrkelse af motorikken. Der vil være tid til at snakke om aktuelle emner, men også at sparre med hinanden og jeres erfaringer.

Turen tager ca. 45 minutter og afsluttes med en rolig hyggestund, hvor alle får vejret igen og måske lidt at drikke, inden vi vender snuderne hjemad igen. Og jeg kan næsten garantere, at du får en hvalp der snorksover hjemad i bilen.

Vi mødes på parkeringspladsen overfor den skønne skov i Fregerslev i Hørning. Adressen og praktisk info sender jeg til dig ved bookning.

Skovturen henvender sig til hvalpe op til ca. 6 måneder.

Pt. tilbydes turen formiddage i tidsrummet kl. 10-12

 

Skovtur for én:
Pris: 100 kr. 


Fællestur med max 6 hvalpe:
Pris pr deltager: 50 kr. 

Jeg har været så glad for turene sammen med Valde, de har været meget givende. Det giver så god mening med at få respons in action.

Lis
Skovtur miljøtræning, voksen hund unghund seniorhund motorik motion balance hvile skov natur

Jeg tilbyder også skovture for den unge, voksne og ældre hund.

Skovtur