NytHundeliv bygger på viden • tillid • harmoni

Den træning og rådgivning jeg tilbyder tilrettelægges den enkelte hund og familie. Jeg tror hverken på kæft eller trit, men derimod på retning, og basis for mine arbejdsmetoder er frivillighed og samarbejde, at belønne hunden for den ønskede adfærd og dermed undgå uønsket adfærd.

Det er desværre et faktum at mange adfærdsproblematikker hænger tæt sammen med smerter hos dyret. Derfor kan et besøg hos en dyrlæge, eller hundefysioterapeut, ofte være nødvendigt inden man begynder at arbejde med dyrets adfærd. 

Vi stiller store krav til vores hunde om at de skal indordne sig vores tilværelse og miljø, men for at det skal lykkes at få en glad hund og glad familie, kræver det at begge parters behov tilgodeses. Hunden ved ikke af sig selv, hvordan den skal opføre sig, det er ejers ansvar og opgave at lære den. Når det er sagt, så skal der ikke herske tvivl om at det kan være en stor opgave som hundeejer, ikke mindst i en travl hverdag. At få vejledning og nogle konkrete redskaber, har alle, inklusive mig selv, brug for af og til.

 

hvale, gode råd, nythundeliv, forebyggelse, e-bog

Hvalpebogen

Det er et stort arbejde at få en hundehvalp. Der findes meget litteratur omkring ny hvalp i huset. Jeg anbefaler denne fantastiske e-bog, som er gratis og kan læses online. Bogen hjælper dig rigtig dig godt på vej, med gode råd, for en god og tryg start for dig og din hvalp.

Læs mere

familehund, ikke traditionel hundetræner, øvelser i offentlig rum, nythundeliv, hund og børn, grand danois

Familiehund

Mit fokus har altid været at træne hunde i at blive gode familiehunde. Jeg er derfor ikke en traditionel hundetræner, hvor træningen kun foregår på træningspladsen. Hunde bør i min optik øve sig i at mestre hverdagslivet.

Læs mere

skoven, krop og sind, mops, bedste ven, skønne minder, motion, motorik, balance, mental aktivering

Nyd skoven

At bruge skoven og naturen, gør godt for krop og sind. Hvorfor ikke booke en tid og tage din bedste ven med, og sammen skabe skønne minder?

Læs mere

grand danois, hund og barn, børnefamilier, udfordringer, hundesprog, dæmpende signaler, sophia yin

Hund & Barn

En del børnefamilier oplever udfordringer omkring hund og barn. Lær dit barn at forstå hundesprog med disse fine illustrationer. 

Læs mere