hund varm bil tv2 østjylland, Karina Hindborg, Dansk Dyreværn Århus, internat, hunde


23 maj 2020
Hvert år ender flere hunde med at blive fanget i en varm bil. Solen flytter sig hurtigt, så selvom du som ansvarlig hundeejer har parkeret i skyggen, kan det alligevel hurtigt gå galt. TV2 var forbi mit arbejde og interviewe mig i forhold til gode råd om hunde i biler.

Video fra TV2 Østjylland

nythundeliv, stress tegn hos hunde, signaler

25 maj 2020
Ved at lære og forstå vores hunds signaler, kan vi bedre undgå misforståelser og i sidste ende uheld. Læs min artikel om de mest gængse tegn på stress hos din hund.
Læs mere

 

06 august 2020
De fleste hvalpe rammer på et eller andet tidpunkt en sensitiv periode, hvor nerverne synes at sidde lidt mere ude på tøjet. Følg linket for at læse mere om hvalpens spøgelsesperiode.
Læs mere

MavedrejningTilbage i 2016 røg Nanna akut til dyrlæge med mavedrejning. De store  hunderacer, især grand danois er disponeret overfor det, men mange andre faktorer spiller ind, hvoraf arvelighed er én af dem. Kig gerne videoen og læs om de symptomer du skal holde øje med, det kan i sidste ende redde hundens liv, da tiden er altafgørende for overlevelse.
 

foder aktivering mentalt mad træning dogmaze kong northmate

4 juli 2020
Rigtig mange hunde får deres mad serveret i en madskål. Men vidste du, at lader du din hund arbejde for sin mad, er det gratis aktivering på hundens mentalekonto?

Læs mere

 

Hvalpeperiode er vel overstået, og al det hårde abrjede man har lagt, er begyndt at bære frugt, men hvad er nu det? Pludselig har din ellers så søde store hvalp, blevet en uvoren teenager - hvad gør du?
Læs mere